Allmänna köpvillkor

Nedan finner du all nödvändig information du behöver för att göra din köp hos verkstadshandbok.se

ALLMÄNT

Dessa köpvillkor är anpassade för försäljning på Internet (distanshandel). Villkoren i detta avtal är anpassade för försäljning till privatpersoner som fyllt 18 år och till näringsidkare med hemvist i Sverige och vid försäljning av varor.
Du som kund får möjlighet att accepterar dessa villkor i samband med din beställning.

Alla bedrägerier och bedrägeriförsök kommer rutinmässigt polisanmälas av verkstadshandbok.se

Du accepterar nedan angivna vilkor genom att bekräfta din beställning vid köp.

BESTÄLLNING

Hos oss beställer du produkter enkelt och bekvämt. Vi erbjuder säkra betalningsalternativ och trygga leveranser. Vi tar emot din beställning när du klickar på knappen ”Gå till betalning” i kassan. När vi har mottagit din beställning får du e-postmeddelandet ”Orderbekräftelse” till den e-postadress som du angav när du beställde.

PRISER

Samtliga Priser anges i svenska kronor inklusive moms.

BETALNING

Hos oss har du en rad olika betalmöjligheter.
– Fakturabetalning Klarna
– Delbetalning Klarna konto
– Kortbetalning

LEVERANS

Vi erbjuder alltid snabba leverans direkt till den adress du uppgivit vid beställning eller till närmaste uthämtningsställe i samarbete med posten.

RETUR

Hos verkstadshandbok.se har du alltid lagstadgad returrätt som gäller inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För att ångerrätten skall gälla måste de produkter som beställningen omfattar återlämnas i väsentligen oförändrat skick.

Enligt gällande lagstiftning ska du som kund efter att du ångrat ditt köp returnera samtliga produkter som beställningen omfattar till nedan angiven adress och själv bekosta returfrakten.

verkstadshandbok.se
Shafran AS
Ødegårdslia 24,
1684, Vesterøy,
Norge
post@verkstadshandbok.se

Alla beställningar som åberopas av retur eller reklamation måste meddelas inom 14 dagar till order@sol-krem.no för att göras gilltig.

Outlöst paket

Vid outlöst paket kommer vi debitera dig för kostnader vid återretur till oss. Ditt paket ligger alltid hos ditt ombud i 14 dagar.

PERSONUPPGIFTER OCH SEKRETESS

Uppgifter såsom personuppgifter eller annan uppgift eller del av handling som kunden lämnar till verkstadshandbok.se kommer att lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas i enighet med personuppgiftslagen. Vidare kan uppgifterna kommas att användas vid konsumentkontakt.

ÖVRIGT

All information och kundkontakt hänvisas till post@verkstadshandbok.se